Booking.com

Bangkok winkelen en uitgaan

 vlomarkt Chatuchak
Winkelen in Bangkok, u voelt zich als een kind in een snoepjeswinkel. De belangrijkste winkelstraten zijn de Silom Road en de Surawang Road. Ze bevinden zich in het zuidoosten van het centrum, hun aantrekkingskracht zijn de kleurrijke kraampjes op de straat en de warenhuizen in de internationale stijl. In het weekend komen koopjesjagers naar de vlomarkt van Chatuchak. Het is de grootste rommelmarkt in Thailand. In de maand juni kunt u tijdens de verbazingwekkende verkoop weken uw slag slaan. In de maanden november en december trekt de grote uitverkoop vele toeristen naar Bangkok.
Het nachtleven van Bangkok vindt plaats onder tropische omstandigheden. Als de nacht valt, wordt het druk in de straten van Bangkok, want dan zijn de temperaturen draaglijker dan op warme middagen.
Iedereen die geïnteresseerd is in Thai boksen moet een bezoek brengen aan een stadion om een wedstrijd of een demonstratie bij te wonen. De demonstraties vinden bijna dagelijks plaats.
Dansen kunt in in diverse clubs en bars vervolgens genieten van de Thaise keuken en een voorstelling bijwonen van Thaise klassieke dans en u zult voldaan uw hotel weer binnen stappen.
Vakantie Thailand