Booking.com

Pattaya Thailand vakantie 2023

Pattaya
Als u van zon, zee en strand houdt, zult u houden van Pattaya in Thailand.
De stad combineert de beste infrastructuur met prachtige stranden en ligt op minder dan 150 km van Bangkok. Het klimaat is het hele jaar heerlijk. Bij de keuze uit de verschillende stranden, zal er altijd iets voor u bij zijn. Naast familie vriendelijke en rustige baaien zoals bijvoorbeeld Jomtien Beach, zijn er ook stranden die worden omgeven door nachtclubs, maar ook op het hoofdstrand van Pattaya worden diverse sporten aangeboden.
In de omgeving zijn er ook twee kleinere eilanden Koh Phai en Ko Lan, met een prachtige onderwaterwereld. Meerdere keren per dag vertrekken bootjes vanuit Pattaya naar deze eilanden. Op de stranden van deze eilanden vindt u nog diverse rustige plekjes. Pattaya laat al uw Thailand wensen uitkomen.
Trekking toeren op een olifant, diverse pretparken en dierentuinen, vooral uw kinderen zullen het allemaal prachtig vinden. Houdt u van winkelen, dan vindt u in Pattaya diverse winkelcentra naar Amerikaans voorbeeld en typisch traditionele Thaise winkels. Sportliefhebbers komen ook aan hun trekken, zowel op het land als in het water zijn er diverse sportmogelijkheden, van paardrijden en golf tot surflessen alles is mogelijk. In de avond zijn er shows, theatervoorstellingen en natuurlijk een enorme keuze aan bars en clubs voor de party people. De mogelijkheden zijn eindeloos. Pattaya is net zo populair bij gezinnen als bij jonge singles die liftend door Thailand reizen.
Culturele hoogtepunten zijn te vinden net buiten het centrum: de boeddhistische tempel Wat Yansangwararam. Vanaf de heuvel Khao Pattaya, heeft u een prima uitzicht op het leven en de drukte van de stad. Een wandeling op deze heuvel is ook een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Het geluidsniveau in Pattaya is nog steeds hoger dan in andere Thaise steden. In Pattaya kunt u alles net zo duur maken als u zelf wilt, accommodatie van eenvoudige backpacker hotels tot luxe hotels met een panoramisch uitzicht over de baai. Culinair kunt u zich laten verwennen voor een paar euro bij een eetstalletje, maar ook 's avonds dineren in een sterrenrestaurant behoort tot de mogelijkheden.
Pattaya is de ideale uitvalsbasis voor reizigers die willen veel beleven in een korte tijd.
Vakantie Thailand