Booking.com

Naturisten resorts Thailand

Thailand kent geen officiële naaktstranden, daarnaast zijn er echter wel naturisten resorts. Ik zal er een aantal voor u beschrijven. Op slechts drie kilometer van het Suvarnabhum Airport in Bangkok vindt u Temptation resort. Dit afgelegen resort verwelkomt naturisten uit de hele wereld, zowel koppels als singles. Temptation Resort is exclusief voor naturisten. Het resort bestaat uit 6 verschillende appartementengebouwen en zeven zwembaden en een totaal van 400 appartementen. Temptation Resort is alleen toegankelijk voor volwassenen en speciaal voor volwassenen.
Het Chan Resort is een ander privé naturisten complex gelegen in Pattaya, zowel nationale als internationale naturisten zijn welkom. Hoewel men graag ziet dat u lid bent van een nationale of internationale naturisten vereniging. Chan Resort is een familiebedrijf en is ideaal voor naturisten families. Het complex beschikt over diverse voorzieningen: naturisten zonnedek, een groot zwembad met spa, restaurant, een mini supermarkt en zelfs een masseur is op afroep aanwezig. U vindt het complex op het volgende adres:
Chan Resort 391/137 Moo.10 Soi.Thappraya 15 Nongpure , Banglamung , Chonburi
Pattaya , Thailand 20150.
Een ander complex is Rama Kien. Rama Kien is voor de buitenwereld verborgen om volledige privacy te waarborgen voor de gasten. Het ligt tussen Jomtien en Pattaya , op ongeveer 2 km van het strand en op ongeveer 1 1/2 uur vanaf het vliegveld van Bangkok. Adres: 423/2 Moo 10, Soi 15, Thappraya Road
Pattaya, 20260, Thailand Rama Kien is de perfecte uitvalsbasis voor de stranden en het uitgaansleven van Pattaya. Het kleine naturisten hotel beschikt over 16 standaard kamers en 1 deluxe kamer . Alle kamers liggen rond het zwembad en zijn uitgerust met airconditioning, een televisie en een koelkast . Alle kamers zijn goed ingericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In Rama Kien kunnen koppels genieten van een verleidelijke, spannende, maar ook rustige naturisten en swinger vakantie. De minimale leeftijd is 20 jaar. Swinger koppels kunnen hier gelijkgestemde paren uit de hele wereld ontmoeten. Het Rama Kien resort biedt een open sfeer voor tolerante paren, alles is mogelijk. Het zwembad is exclusief voor naturisten. Zonder kleding kunt u ook dineren en aan de bar een glaasje drinken. Lingerie of ondergoed wordt niet beschouwd als passend. Zoals hierboven blijkt heeft u als naturist diverse mogelijkheden in Thailand, in veelal een tropische omgeving zult u genieten van een enerverende vakantie.
Vakantie Thailand