Booking.com

Thailand vakantie 2023

Thailand kaart
Thailand, zie kaart is hele jaar een prima een vakantiebestemming. Thailand biedt zoveel mogelijkheden en u zult tijdens uw vakantie vele indrukken op doen in een van de meest exotische landen van de wereld.
Het zonnige klimaat waarmee Thailand is gezegend zorgt ervoor dat u naar Thailand kunt reizen gedurende het hele jaar. Zelfs een strandvakantie is het gehele jaar mogelijk en droomstranden zijn er vele.
Bent u meer geïnteresseerd in cultuur, of wilt u een actieve vakantie, ook dan krijgt u in dit veelzijdige land waar voor uw geld.
Veel vakantiegangers ervaren bij het bezoeken van de Thaise hoofdstad Bangkok hun eerste cultuurschok.
 Dit is voornamelijk te wijten aan het feit, dat Bangkok met ongeveer zeven miljoen inwoners, de grootste stad van Thailand is. In Bangkok ziet u natuurlijk veel mensen, motorfietsen en auto's beheersen de straten en Thaise popmuziek schalt door de luidsprekers. Bangkok leeft 25 uur per dag, het is er nooit rustig.
Bangkok kent echter ook veel bezienswaardigheden. Bangkok heeft een kleurrijke mix tussen traditie en moderniteit aan te bieden. Rust kan worden ervaren in de vele tempels van de stad, veel te zien is er op de bruisende avondmarkten van Bangkok.
Vakantie Thailand